προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα     

        26 Σεπτεμβρίου 2020
Destinations
  


 
 
          Οδηγός πλοήγησης στο diakoporama

Φίλε επισκέπτη,
Βρίσκεσαι στην Ελλάδα μέσα από το diakoporama.gr και έχεις τη δυνατότητα να πλοηγηθείς σε κάθε σημείο της!

Το diakoporama.gr δημιουργήθηκε ως τουριστικός και γεωγραφικός οδηγός, με στόχο να αποτελέσει βοήθημα, είτε για όσους απλά θέλουν να γνωρίσουν μέρη και προορισμούς της Ελλάδας, είτε για όσους απλά ενδιαφέρονται για επιχειρήσεις διαμονής (καταλύματα, εστιατόρια, διασκέδαση, κλπ)

Η βασική δομή στο diakoporama.gr ακολουθεί τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας σε Νομούς και Δήμους.

Όσοι αναζητάτε ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ έχετε δύο τρόπους αναζήτησης:

1) Σε επίπεδο Νομού
Στην αρχική μας σελίδα, στην αριστερή στήλη υπάρχει ο σύνδεσμος «Αναζήτηση καταλυμάτων». Οδηγείστε στην ομώνυμη σελίδα η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αναζήτηση καταλυμάτων με κριτήρια σε επίπεδο νομού ή παρεχόμενων υπηρεσιών.


2) Σε επίπεδο Δήμου ή σημαντικότερων τοποθεσιών
Αν γνωρίζετε ακριβώς την περιοχή που ενδιαφέρεστε τότε μέσω του κεντρικού διαδραστικού χάρτη οδηγείστε στο Νομό που σας ενδιαφέρει. Στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας του κάθε νομού υπάρχει η επιλογή «Προορισμοί». Επιλέγετε είτε όνομα Δήμου είτε όνομα σημαντικότερης τοποθεσίας και οδηγείστε στη σελίδα της αντίστοιχης περιοχής.
Βρίσκεστε πλέον στη σελίδα του Δήμου, όπου στο πάνω αριστερά τμήμα αναγράφεται η ενότητα «Διαμονή». Αν υπάρχουν επιχειρήσεις διαμονής καταχωρημένες οδηγείστε στις αντίστοιχες επιχειρήσεις. Αν δεν υπάρχουν, αναγράφεται η φράση: «Δεν υπάρχουν προς το παρόν καταχωρημένες επιχειρήσεις διαμονής στο Δήμο. Έχετε τη δυνατότητα αναζήτησης σε όμορες περιοχές». Δίπλα από αυτή τη φράση υπάρχει επιλογή για να μεταβείτε σε άλλη σημαντική τοποθεσία του ίδιου Νομού.


Όσοι αναζητάτε ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ έχετε δύο δυνατότητες:

1) Από τον κεντρικό διαδραστικό χάρτη της αρχικής σελίδας οδηγείστε στο Νομό της επιλογής σας και από την επιλογή «Προορισμοί», επιλέγετε είτε όνομα Δήμου είτε όνομα σημαντικότερης τοποθεσίας.


2) Για όσους από εσάς εμπιστεύεστε τη δικές μας προτάσεις, στην αρχική σελίδα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις ενότητες «Προτάσεις Εποχής» «Άγονη Γραμμή» και «Εναλλακτικός Τουρισμός». Οι συγκεκριμένες ενότητες σας οδηγούν σε σελίδα της Ελλάδας, όπου ανά περιφέρεια αναγράφεται ο αριθμός των δικών μας προτάσεων. Επιλέγοντας την αντίστοιχη Περιφέρεια έχετε μια λίστα με Δήμους όπου αντιστοιχούν σε όποια από τις παραπάνω ενότητες έχετε επιλέξει.

Σελίδες Προβαλλόμενων Επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ)

1) Όλες οι πληροφορίες οποιασδήποτε μορφής σχετικά με τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, παραμένουν ως προς την ορθότητα τους, στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου στο οποίο ανήκουν, από το όπου το προβαλλόμενο περιεχόμενο πηγάζει. Το diakoporama.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα του περιεχομένου, των όσων οι διαφημιζόμενοι παρέχουν προς δημοσίευση.

2) Οι προβαλλόμενες ως παρεχόμενες υπηρεσίες ή πλεονεκτήματα, ειδικά στην περίπτωση των καταλυμάτων, είναι πιθανόν να μην αφορούν το σύνολο των δωματίων. Σε κάθε περίπτωση, σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε ποιες από τις προβαλλόμενες ως παρεχόμενες υπηρεσίες ή πλεονεκτήματα αφορούν το δωμάτιο για το οποίο σας γίνεται κράτηση.

3) Αν παρά ταύτα, διαπιστώσετε κατά την παραμονή σας σε κάποιο κατάλυμα, το οποίο επιλέξατε από το diakoporama.gr, ότι τα προβαλλόμενα στοιχεία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες άρσης των διαπιστωμένων ανακολουθιών, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στους όρους χρήσης

Tools


  contact form
  forum
  newsletter
  newsletter subscription

©2005 Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by